lauantai 8. marraskuuta 2014

Tangleteezer

Tangleteezer, se takkujen ja pörröisten hiusten loistava ja hellävarainen selvittäjä - number one!

Kuva Googlesta.

Jälleen näin iltasella iltatouhujen lomassa aloin harjaamaan tytön hiuksia ja muutaman takkupesän sieltä löysinkin. Otin hiusharjan tilalle tangleteezerin ja tsädäm, takut olivat muutamassa sekunnissa poissa! Eikä tuo herkkäpäinen neitikään edes inahtanut, taaskaan :)

Viime joulukuusta lähtien tuon ihmeellisen kapineen ostettuani olen voinut vain ylistää sitä. Se teki meidän hiustenharjausongelmista kerta heitolla selvää! Tyttö on ollut pienestä pitäen todella herkkä päästänsä (kuten itsekin) ja hiuksien kasvettua pituutta vielä enemmän. Oltiin miehen kanssa yhdessä vaiheessa aivan pulassa normaalien harjojen ja tytön takkujen kanssa. Itkua, kiukkua ja selvää kipua herkkyydestä johtuen. Mutta tosiaan, heti kun tangleteezer otettiin käyttöön, loppui kaikki hankaluudet kertaheitolla.

Kuva Googlesta.

Mitä tulee tangleteezerin käyttöön itselläni.. Omaan pitkät hiukset, eräs kampaaja kehaisi niitä tuuheiksi alkuvuodesta, mutta en itse samaa nimitystä käyttäisi. Joka tapauksessa, tangleteezer selvittää pitkien hiuksieni takut hyvin hellävaraisesti ja helposti. Enkä siinä rytäkässä menetä läheskään niin montaa suortuvaa, kuin mitä normaalilla harjalla. Samalla hiukset mukavasti suoristuvat ja ns. pehmenevät.

Ei hullumpi sijoitus! Suosittelen, varsinkin jos teidän perheessä asustaa herkkähipiäisiä takkutukkia :)

ps. Välillä tuntuu siltä, että tangleteezer kaipaisi itseensä kiinni jonkinlaisen remmin, vähän niinkuin hevosten harjoissa ;) Sillä se karkaa todella helposti ainakin omista käsistäni. 

2 kommenttia :