torstai 6. kesäkuuta 2013

Liikutaan. Hullaantuneesti.

Siis A P U A. Mihin tää aika menee?! Arkipäivät tuntuu todella pitkiltä, mutta silti aika vaan yksinkertaisesti loppuu kesken. Jokaisena päivänä. Enää 4kk ja 1pv, kun töihin paluu koittaa. Vauvavuosi loppuu alle 4kk päästä!

Tosiaan. Meillä liikutaan. Tai on liikuttu kohta jo pari kuukautta. 6kk iässä alettiin ryömiä kaukosäätimen perässä ja viikon päästä siitä alettiin harjoitella konttausasentoa sekä istumaan pääsemistä. Hyvä konttaustaso asentoineen saavutettiin muutaman viikon sisällä. Ja siitä vauhti on vain kasvanut. Ja hurjentunut. Jo ryömimisvaiheessa alettiin tavoittelemaan kaikkea korkeammalla olevaa. Ja siihen kaikkiin päästiin käsiksi, kun alettiin konttaamaan. Ja sitten noustiinkin jo samantien seisomaan. Ja heti perään alettiin ottamaan askelia tukea vasten!

Siis KÄÄK. Neiti on juuri täyttänyt 8kk ja kovasti haluaa jo mennä eteenpäin, kävellen. Taaperokärry on loistava hankinta, sitä on ainakin tullut jo käytettyä useammin kuin myöskin uutena ostettua Manducaa (joka taitaa btw lähteä eteenpäin myytävien tavaroiden joukkoon). Päädyin valitsemaan Brion ja Plaston väliltä jälkimmäisen, punaisen värisenä. Brion versiosta kuulin niin paljon huhuja, että sitten kun nämä taaperot niitä lähtevät oikein kunnolla työntelemään, on seinät täynnä mustia/punaisia viiruja. Ei kiitos siis meille, koska en joka vuosi halua olla maalaamassa valkoisia seiniä. Vielä vähemmän haluaa mies. Hintaa Prismassa oli Plaston kärryllä 32euroa, joka erinäisten alennusten jälkeen jäi alle 30euron. Jälleenmyyntiarvo tuskin on kovin päätä huimaava..



Toisin kuin vaikkapa Mini Rodinin vaatteissa. Joista raskausaikana ajattelin, että ovatpa ihania - mutten millään raaskisi niitä ostaa. Nyt, pian äitiysrahojen loppuessa, kun ollaan juuri siirtymässä hoitovapaan luksusrahoille (eli se about 300euroa), olen alkanut hamstraamaan kaikkea vähemmän edullista - uutena ja käytettynä.

Kuvat Googlesta.

En esimerkiksi voinut olla vastustamatta löytämääni MR Panda haalaria, tulevaksi talveksi. Mutta tästä aiheesta myöhemmin lisää. MR:llä on aivan mieletön määrä ihania vaatteita, kuoseja.. Onneksi on Facebook ja fb-kirppikset. Ja onneksi on ihmisiä, jotka haluavat laittaa hyvän kiertämään ;)


Meikäläisen hullantuneisuus tuntuu karkaavan kohta käsistä, lähinnä pään sisältä, joten on pakko lähteä tuijottelemaan ja ihailemaan tuota maailman suloisinta tyttövauvaa, joka niin ihanasti päiväuniensa jälkeen äidille kujertaa <3

Mitä ihanuuksia teiltä löytyy kotoa? Tai mitä haluaisitte? Siis mitä tahansa!


- Ann