tiistai 7. tammikuuta 2014

Tulevaa suunnitellen

Aloitin hankintojen kerryttämisen jo ennen nt-ultraa. Mitä kyllä kaduin siinä vaiheessa, kun ensimmäiset postipaketit olivat tulleet perille ja olimme juuri saaneet huonoja uutisia. Silloin tuli mietittyä jatkuvasti, että entä jos en olisikaan ostanut mitään etukäteen, olisiko tilanne ollut eri. Järki puhui puolestaan, ei siihen tilanteeseen olisi mitenkään voinut vaikuttaa. Vaikka olisin jättänyt löydöt ostamatta, olisi meidän nt-ultran kuulumiset olleet silti samat.

Jotenkin sitä tytöllä hurahti vaatteiden kanssa enemmän tyttömäisiin väreihin; kuten vaaleanpunaiseen. Eihän ne samat vaatteet nyt mitenkään istu tulevan pikkuveljen päälle värisävyiltään, joten hankintoja on ollut pakko tehdä! En ole pikkuveljelle ostanut vielä yhtäkään vaatetta uutena kaupasta (tänään tilanne kyllä korjaantuu), vaan kasvattanut Facebookin kirppiksien kautta meidän vaatevarastoa. Ja paikalliselta lastenkirppikseltäkin muutaman hyvän löydön olen tehnyt. Tarkka olen ollut siitä, että mitä olen ostanut (hyväkuntoista, mutta edullista Lindexin, KappAhlin tai H&M vaatteita). Noh, joitakin hutiostoja on toki tullut, mutta yhden bodyn posteineen maksaessa 3€ ei kovin korkealta tiputa.

' 

Kuten ehkä huomaatte, ovat nämä vaatteet lipaston laatikoissa. Eli olemme saaneet IKEAn reissun tehtyä ja nyt on pikkuveljelläkin oma lipasto! Ja tottakai sieltä IKEAsta tuli hankittua vaikka mitä muutakin. Niistä varmaan lisää joskus myöhemmin.

Tuplien hankinnan tein kuukausi takaperin. Eli meille on nyt tulossa Emmaljungan Double Vikingit. Pitkän toimitusajan vuoksi saamme ne ehkä juuri helmikuun lopulla kotiin saakka.


Nyt olen alkanut pohtimaan entistä enemmän tulevia asioita, vauvan syntymän jälkeisiä hetkiä yms. Synnytys/sektio ja esikoisen hoitopaikka tuona hetkenä on yhtenä valvottajana. Meillä oli jo "varma" hoitaja esikoiselle tiedossa, mutta nyt sekin meni puihin. Sektio tullaan kuitenkin suunnitelmien mukaan tekemään arkipäivänä ja aamusta, eli kaikki ihmisethän ovat siihen aikaan töissä! Haluan ehdottomasti mieheni mukaan sairaalaan. Haluan, että isä saa pitää poikaansa paljaalla rintakehällään sillä välin, kun itse aloitan leikkauksesta toipumisen heräämössä.

Myös kastemekon käyttäminen tai käyttämättä jättäminen sekä kummien valinta tuottaa ongelmia (veljeni on lupautunut pojallemme kummiksi - muita ehdokkaita meillä ei edes ole!). Saati nimiäisjuhlien miettiminen.. Ennen kaikkea nimen päättäminen! Miksi se onkaan niin vaikeaa nyt keksiä pojalle? Toinen nimi on aika varmasti jo päätetty, mutta etunimen kanssa käymme suuria taisteluita. Mies ei halua A-kirjaimella alkavaa nimeä pojalle ja omaan korvaani eivät muilla kirjaimilla alkavat nimet oikein iskostu. Tämä nimiasia meillä täytyy olla hyvissä ajoin valmiina, koska pian pikkuveljen syntymän jälkeen meidän täytyy hankkia hänelle passi tulevaa kevään/kesän ulkomaanmatkaa varten.


- Ann

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti