keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jalkakylpy

Maa on valkoinen, aurinko paistaa ja ulkona on -18 astetta pakkasta. Loistokeli, mutta tämä päivä on silkkaa lepoa iltapäivään saakka, kunnes haen tytön päiväkodista. Sohva, kirja, tv, radio, villasukat ja viltti. Ja välissä hyppysellinen hemmottelua, eli yksinkertainen jalkakylpy!

Jalkakylpyyn tarvitaan tietenkin jokin astia, joka tulee täyttää sopivasti lämpimällä vedellä ja johon voi upottaa jalat rentoutumaan. Itselläni oli käytössä vati, jonka täytin kuumalla vedellä. Joukkoon sekoitin 2 ruokalusikallista suolaa (tässä tapauksessa merisuolaa) ja lorauksen hunajaa. Jalkojen annoin liota vadissa noin 10 min ajan.




Omat jalkapohjani ovat olleet jo hyvin pitkään koppuraiset ja kuivat, että suola kirjaimellisesti kirveli alkuunsa haavoissa ;) Kylpyhetken jälkeen pesaisin jalkani hyvinkin hankalasti tämän ison mahan kanssa Palmoliven suihkusaippualla. Jalkaraspia en tohtinut käyttää tällä kertaa. Jalkojen kuivauksen jälkeen hieroin koko sukan peittämälle alueelle roiman annoksen Aqualanin Plus -rasvaa.


 Kuvat Googlesta.


Sukat ja villasukat jalassa, nyt mars sohvalle pötköttämään! Mukavaa pakkaspäivää jokaiselle :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti