tiistai 4. marraskuuta 2014

Buzzausta: Air Wick tuoksukynttilät käytössä

Tämän hetken tuotetestauksessa on siis Air Wickin tuoksukynttilät, Black Edition (Mulled Wine & Cinnamon Apple) ja Golden Winter Wood. Lauantaista lähtien on tullut päivittäin polteltua näitä tuoksukynttilöitä.

Hieman ennakkoon mietin jotta kuinkahan voimakkaita nämä tuoksut mahtavat ollakaan omalle nenälle, mutta ainakin olen positiivisesti yllättynyt. Tuoksu ei heti valtaa huonetta, vaan alkaa hiljalleen levitä kynttilän lämmetessä ympäristöön. Jonkin ajan kuluttua tuoksua on miedosti myös muualla talossa, eikä mitenkään voimakkaana. Molemmat tuoksut ovat myös miellyttäviä! Enemmän kuitenkin olen kallistunut polttelemaan tätä Golden Winter Woodia. Ja välillä olen muuten vain käynyt nuuhkimassa palamatonta kynttilää miehen naureskellessa vieressä ;)

Black Editionissa vaihtuu ns. räväkämmin ja selkeämmin värit, mutta itse en ole järin ihastunut kynttilän ulkokuoreen. Pidän enemmän GWWn kuvituksesta. Alla siis kuva jälkimmäisestä.


Black Editionia poltellessa värit ovat noin 2h palamisen jälkeen alkaneet katoamaan noin 5-15sek ajaksi. Kynttilän värit siis vähän niinkuin syttyvät ja sammuvat yhä uudestaan. Tuolloin olen puhaltanut suosiolla kynttilän sammuksiin. Tätä samaa ei ole tapahtunut GWWn kohdalla. Ohjeissahan suositellaan 4h palamisaikaa kerrallaan ja tätä olen noudattanut.

Huonoakin kynttilöistä löytyy, nimittäin liekin pois puhaltamisen jälkeen tuleva tyypillinen savu kestää todella pitkään, voimakkaana ja näin ollen leviää koko taloon vieden kaiken kynttilän tuoman hennon tuoksun pois. Yleensä polttelen tuikkukokoisia tuoksukynttilöitä ja niiden sammuessa ei tuo savutus ole kyllä lainkaan samoissa mitoissa. On kai se nyt hieman typerää, että kynttilä täyisi käydä ulkona puhaltamassa sammuksiin - vai?

Tuoksun puolesta siis voisin ostaa jatkossakin näitä tuoksukynttilöitä. Lapset eivät kuitenkaan kovin kauaa jaksaneet olla kiinnostuneita värien vaihtumiseen. Ja juurikin lasten myötä, kynttilöiden tulee olla tarpeeksi ulottumattomissa ja kuitenkin niin, että me vanhemmat pystymme niitä vahtimaan. Tuo sammumisen savutus on kyllä pitkä miinus.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti